Google støtter op om miljømærker som Svanemærket og EU-Blomsten

På det globale miljømærkenetværk GENs årsmøde for nylig godkendte medlemslandene Google Inc. som nyt støttemedlem. Softwaregiganten tilskynder alle sine lokale kontorer til at vælge miljømærkede produkter.

Google ikon

Google, som i dag har kontorer i mere end 40 lande, har en bæredygtighedsindsats, som bl.a. påvirker, hvad der bliver indkøbt i de 40 lande. Virksomheden er fortaler for grønne indkøb og tilskynder alle de lokale kontorer til at vælge miljømærkede kontorartikler og sanitære produkter.

GENs mål er at bidrage til bæredygtig produktion og forbrug i verden – noget som Google bakker op om. De mener, at type 1-miljømærker er vigtige for at skabe en bæredygtig udvikling og er derfor villige til at støtte GENs arbejde.

- Udbuddet af ​​miljømærkede kontor- og sanitetsprodukter i de lande, hvor vi opererer er ujævnt og ofte ikke-eksisterende. Derfor bruger vi GENs hjemmeside som en løftestang til at stille krav til vores egne grønne indkøb, siger Lauren Riggs, Sustainable Operations Team Lead, Real Estate and Workplace Services på Google.

Björn-Erik Lönn, der er formand for GEN – og Svanemærkets repræsentant i netværket – hilsner Googles miljøengagement velkomment:

- Vi er begge globale organisationer, hvis formål er at gøre information tilgængelig og brugbar. Vi har mange hårde miljø- og klimaudfordringer foran os – og derfor er det vigtigt at samarbejde.

GEN vokser støt, og består nu af mere end 30 medlemmer, der tilsammen er repræsenteret i 60 lande og områder. Det gør organisationen til verdens førende netværk for type 1-miljømærker.

For mere information

Læs mere om GEN her

Se den officielle pressemeddelelse her.