Nyhedsarkiv

Julegaver_745x442
fredag 08-12-2017

Inspiration til grønne gaver

Julen står for døren. Og du kan heldigvis sagtens lukke julehyggen ind uden at lukke de grønne vaner ude. Jul og bæredygtighed kan nemlig godt gå hånd i hånd. Her får du inspiration til grønne julegaveindkøb i 2017.

Læs mere
Aftale om ny kemiindsats vil fremme miljømærkerne
mandag 20-11-2017

Aftale om ny kemiindsats vil fremme miljømærkerne

Et enigt Folketing har netop indgået aftale om en ny kemiindsats. Der er bl.a. afsat 4 mio. kr. til at fremme Svanemærket og EU-Blomsten. Dels ved at inspirere forbrugerne til at efterspørge miljømærkede produkter, dels ved at øge udbuddet af produkter.

Læs mere
SKI gør det let at købe miljømærket
mandag 20-11-2017

SKI gør det let at købe miljømærket

SKI vil understøtte Københavns Kommunes nye politik om brug af miljømærker i indkøb og udbud – og det kommer alle SKI’s kunder til gavn. Det fortalte Katrine Pape Huldahl, udbudsjurist og CSR-ansvarlig i SKI, om på Miljømærkning Danmark og Københavns Kommunens seminar om brug af miljømærker i indkøb og udbud.

Læs mere
The hill
mandag 20-11-2017

Fremtidens byggeri med Svanemærket

Byggeriet står i Europa for 40 % af det samlede energi- og materialeforbrug. Byggebranchen spiller derfor en essentiel rolle i forhold til at sikre en bæredygtig fremtid. Et svanemærket byggeri er både et godt valg for miljøet og for de mennesker, der skal bo eller opholde sig i bygningen. Og interessen for Nordens officielle miljømærke er stigende i byggebranchen.

Læs mere