Deltag i konkurrencen om mere end 80 miljømærkede præmier

I uge 40 og 41 er der en særlig grund til at lægge vejen forbi miljømærkdithjem.dk. Der er nemlig mere end 80 miljømærkede præmier til en samlet værdi på over 30.000 kr. på spil. Konkurrencen er en del af kampagnen ”Dit valg i dag betyder alverden i morgen”.

Kollage med billeder af miljoemaerkede pramier_uge40-41

Der er kommet endnu flere miljømærkede produkter på de danske hylder, og dermed er udvalget i huset på miljømærkdithjem.dk også blevet større. I dag er der flere end 15.000 produkter og serviceydelser med Svanemærket og EU-Blomsten på det danske marked. Det fejrer vi med en stor konkurrence!

I uge 40 og 41 kan du deltage i konkurrencen om miljømærkede præmier for mere end 30.000 kr. på miljømærkdithjem.dk.

Du kan fx blive en af de heldige vindere, der kan forkæle familiens yngste med en body og matchende jumpsuit fra Katvig, et halvt års forbrug af bløde Libero touch-bleer, sko eller støvler fra Kavat – eller tusser fra Penol.

Vil du hellere forkæle din partner, din store datter eller en god veninde, kan du deltage i konkurrencen om et weekendophold på et valgfrit Scandic hotel i Norden. Eller om en pose fuld af hygge fra Änglamark.

I personlig pleje-afdelingen er der hygiejneprodukter fra Ginger Organic, plejeprodukter fra Matas Natur og skønne håndklæder fra Neutral på spil.

Og så er der masser af gavekort, som hele familien kan få glæde af: Du kan fx vinde gavekort til rens eller vask af tøj hos Butlers, til indkøb i Svaneshoppen og til bilvask hos OK. Og til gør det selv-typen er der mulighed for at vinde gavekort til 9 liter Care 5 maling fra Beck & Jørgensen eller en svanemærket fotobog med egne billeder hos fotosjov.dk. 

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om miljømærkede præmier, skal du finde præmierne bag de grønne prikker og udfylde den lille formular. Så deltager du automatisk i konkurrencen om den præmie, du har klikket på. Der er gevinster i alle rum. Vi håber, at du får lyst til at besøge os i huset på miljømærkdithjem.dk

miljømærkningdithjem tekst boks