Først i Danmark og Norden med svanemærket vinduespolering

Pressemeddelelse  Ud over at være landets største leverandør af vinduespolering er Anders Andersens Rengøring nu også først i både Danmark og Norden til at levere svanemærket vinduespolering.

Anders Andersens svanemærket vinduespolering

På billedet har driftschef Knud Andersen til højre netop fået overrakt det officielle licensbevis af tre repræsentanter fra Miljømærkning Danmark; licenseringschef Jeppe Frydendal, direktør Martin Fabiansen og seniorkonsulent Trine Pedersen.

Den nyerhvervede Svanemærkelicens er tildelt efter, at virksomheden har dokumenteret, at den overholder Nordisk Miljømærknings helt nye kriterier for svanemærket vinduespolering.

Det er nemlig først her i 2017 blevet muligt at få vinduespolering svanemærket som en selvstændig serviceydelse. Miljømærkning Danmark har ansvaret for Svanemærket i Danmark. Det betyder bl.a., at de sikrer, at en ansøger lever op til de krav, der skal opfyldes for at blive svanemærket.

”Det er glædeligt, at Anders Andersens Rengøring allerede nu gør det muligt at vælge svanemærket vinduespolering. For det er kun få måneder siden, at det med de nye kriterier for svanemærket rengøringsservice også blev muligt at svanemærke vinduespolering. Det tyder på, at efterspørgslen er der. Men det tyder også på, at Anders Andersens Rengøring oplever stor værdi ved at bruge Svanemærket som en guide til at arbejde med miljøforbedringer og arbejdsmiljø,” siger Jeppe Frydendal, der er licenseringschef i Miljømærkning Danmark.

De nye kriterier for vinduespolering, som Anders Andersens Rengøring nu har dokumenteret, at de lever op til, omfatter bl.a. krav til kvalitetssikring, brændstofforbrug, kemiindhold og arbejdsmiljø.

”Jeg er virkelig glad og stolt over vores nye Svanemærke, fordi det er en blåstempling af, at vi er en ansvarlig og kvalitetsfokuseret leverandør af vinduespolering.  Vi har altid haft fokus på, at kunderne skal være tilfredse og vinduespudserne glade og trygge i deres arbejde, og her spiller miljø og arbejdsmiljø en stadig vigtigere rolle,” siger Knud Andersen, driftschef for vinduespolering i Anders Andersens Rengøring, og fortsætter:

”Vi ser frem til at levere svanemærket vinduespolering til virksomheder, institutioner og myndigheder i hele landet.”

Info om svanemærket