Vind masser af miljømærkede præmier på www.miljømærkdithjem.dk

Huset på miljømærkdithjem.dk er blevet større. Det fejrer vi ved at sætte 40 lækre, miljømærkede præmier på spil. Du kan blandt andet vinde en seng til børneværelset, en printer til hjemmekontoret, eller et par moderigtige jeans til en tur i byen.

Miljømærkningdithjem_vind

Udvalget af miljømærkede produkter vokser. I dag findes der mere end 14.000 produkter og serviceydelser med Svanemærket og EU-Blomsten. Med så mange produkter blev der pladsmangel i det lille hus på www.miljømærkdithjem.dk - derfor har vi lavet en tilbygning. Foruden køkken, stue og bad er det nu også muligt at gå på opdagelse i husets børneværelse, soveværelse, kontor og have.

Her kan du få inspiration til, hvordan du bruger miljømærkerne i dit hjem, øge dit kendskab til udvalget af produkter og blive klogere på, hvorfor Svanemærket og EU-Blomsten er et godt valg, både for miljøet og for dig og din familie.

Vind præmier for mere end 15.000 kr.

I uge 17 og 18 er der en særligt god grund til at lægge vejen forbi huset på miljømærkdithjem.dk. Her kan du nemlig vinde miljømærkede præmier for mere end 15.000 kr. Konkurrencen er en del af kampagnen ”Dit valg i dag betyder alverden i morgen”.

Du kan blive den heldige vinder, der får mulighed for at forkæle familiens yngste med en seng fra Hoppekids, en børnetaburet fra Collect eller legetøj fra Dantoy.

Trænger huset til en kærlig hånd, kan du deltage i konkurrencen om maling og træbeskyttelse fra Jotun eller rengøringsprodukter fra Änglamark. Der er også gavekort til OK-bilvask og KIWI, solcreme fra Derma, jeans fra Pieszak og en printer fra Brother på højkant.

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen om miljømærkede præmier, skal du finde præmierne bag de grønne prikker og udfylde den lille formular. Så deltager du automatisk i konkurrencen om den præmie, du har klikket på. Der er gevinster i alle rum.

miljømærkningdithjem tekst boks