Nyhedsarkiv

Investeringsfonde_745x442
torsdag 15-06-2017

Svanemærket gør entre på finansmarkedet

Nu kan også investeringsfonde blive svanemærket. Det gør det enklere for banker og pensionskasser at sende et signal om, at de investerer i virksomheder med fokus på bæredygtighed. Og det gør det nemmere for investorer og forbrugere at sikre sig, at deres penge bliver investeret i virksomheder med fokus på bæredygtighed. Kriterierne, som definerer hvad der skal til for at certificere fonde med Svanemærket, blev vedtaget i går og lanceres i hele Norden i dag.

Læs mere
Advisory Board CØ-præsentation
onsdag 07-06-2017

Advisory Board: Omsætning af miljømærkede varer skal firedobles

Regeringens Advisory Board har netop præsenteret deres anbefalinger til, hvordan dansk erhvervsliv kan omstille sig til en mere cirkulær økonomi. Advisory Boardet foreslår bl.a., at Danmark øger det cirkulære forbrug ved at firedoble den samlede omsætning af miljømærkede produkter og services.

Læs mere
Karen WCEF
tirsdag 06-06-2017

Svanemærket på World Circular Economy Forum

Både anerkendte eksperter, virksomhedsledere og beslutningstagere var mødt talstærkt op ved World Circular Economy Forum i Helsinki for at præsentere og diskutere de bedste løsninger til cirkulær økonomi. Her kunne de bl.a. høre, hvordan miljømærker er et redskab til at fremme cirkulær økonomi, og hvad cirkulær økonomi betyder for Svanemærket.

Læs mere