Besøg Svanemærket og EU-Blomsten på Kulturnatten

Fredag den 13. er normalt forbundet med gru og uhygge. Men når Miljø- og Fødevarestyrelsen slår dørene op på Kulturnatten, vil der være mange forskellige deltagere, der vil gøre aftenen hyggelig og inspirerende.

Miljømærkning Danmark er til kulturnatten 2017 med svanemærket og EU-blomsten

Som altid byder Kulturnatten i København på et væld af oplevelser for både børn og voksne. Kom og besøg Svanemærket og EU-Blomsten hos Miljø- og Fødevareministeriet i Slotsholmsgade 12 til Kulturnatten i København. Vi byder på inspiration, konkurrence, muleposer og gode råd til, hvad du kan fylde dem med.

Du kan gå på opdagelse på vores interaktive hjemmeside miljømærkdithjem.dk, som fortæller dig, hvorfor det er en god idé at bo sammen med Svanemærket og EU-Blomsten - Danmarks officielle miljømærker. Og du kan finde vej til det enorme udvalg på mere end 15.000 miljømærkede produkter og serviceydelser.

Kom og stil spørgsmål – og tag en snak med en af vores medarbejdere, som kan fortælle hvordan miljømærkerne gør det enkelt for dig at spare på jordens ressourcer og passe på dig selv og dine nærmeste. Vi er der fra kl. 18.00 til ca. 23.30, og vi glæder os til at se dig.

Læs mere om, hvad der sker hos Miljø- og Fødevarestyrelsen på Kulturnatten her

Læs mere om Kulturnatten