Nyhedsarkiv

Københavns Kommunes miljømærkepolitik og kommende udbud af legetøj
tirsdag 25-09-2018

Københavns Kommune har taget et vigtigt initiativ

Dette er et vigtigt initiativ. Det er godt, at Københavns Kommune melder klart ud – og at de gør det i så god tid, inden de går i udbud med den kommende indkøbsaftale på legetøj. Sådan lød nogle af de mange positive reaktioner på kommunes beslutning om markedsinvolvering på miljømærket legetøj, da producenter, leverandører og indkøbere onsdag den 19. september mødtes til dialog på Københavns Rådhus.

Læs mere
Nordic nature
onsdag 19-09-2018

Flere og flere stiller krav om miljømærker

En ny undersøgelse viser, at offentlige indkøbere har taget miljømærkerne til sig og i stigende grad udnytter udbudslovens muligheder for at stille krav om Svanemærket og EU-Blomsten i indkøb og udbud.

Læs mere
Dansk virksomhed lancerer svanemærket legetøj i bioplast
onsdag 19-09-2018

Dansk virksomhed lancerer svanemærket legetøj i bioplast

I Hobro har legetøjsproducenten dantoy siden 2010 brugt Svanemærket som et effektivt redskab til både til at udvikle forretningen og markedsføre produkterne. Nu tager virksomheden endnu et skridt i den bæredygtige retning. Seneste skud på stammen hedder BIO – en serie med svanemærket legetøj i bioplast. At landets kommuner nu også begynder at efterspørge svanemærket legetøj er en trend, som dantoy glæder sig over og håber vil brede sig til resten af Norden.

Læs mere