Københavns Kommune inviterer til leverandørmøder om miljømærket legetøj og kontormøbler

Københavns Kommune vælter sig i kærestebreve. 2 regioner og 28 kommuner har indtil videre svaret ja på kommunens såkaldte kærestebrev, og dermed vist interesse for at købe mere miljømærket legetøj og kontormøbler. Med disse mange kærestebreve i hånden inviterer Københavns Kommune nu leverandører af legetøj og kontormøbler til møder.

Nordic criteria development workshop

Før sommerferien udsendte Københavns Kommune sammen med POGI et såkaldt kærestebrev til alle landets kommuner og regioner. Kærestebrevet var en opfordring til at bakke op om indsatsen for at fremme miljømærket legetøj og kontormøbler. Og det er der mange, der gerne vil. Indtil videre har 28 kommuner og 2 regioner valgt at bakke op. 

”Aldrig før har jeg fået så mange kærestebreve på så kort tid. Vi er utrolig glade for, at så mange kommuner og regioner bakker op – det viser jo, at der er bred opbakning til miljømærkede indkøb i hele landet”, siger miljø- og klimarådgiver Thomas A. Christensen, Team Grønne Indkøb i Københavns Kommune.

Se hvem Københavns Kommune er blevet ”kærester med” her.

Invitation til branchen: Idéer efterlyses

Producenter og leverandører får mulighed for at komme med ideer og forslag til, hvordan det offentlige bedst sikrer flere miljømærkede produkter på kommende indkøbsaftaler. Københavns Kommune inviterer nemlig til to møder, som sætter fokus på, hvordan vi får hhv. mere miljømærket legetøj og kontormøbler på de kommende offentlige indkøbsaftaler. Mødet om legetøj afholdes i samarbejde med Miljømærkning Danmark, mens mødet om kontormøbler arrangeres af POGI og Københavns Kommune i samarbejde med Træ- og Møbelindustrien, SKI og Miljømærkning Danmark.

Begge møder er gratis og henvender sig til leverandører og producenter af legetøj og kontormøbler til det offentlige. Møderne kan være relevante for både produktions-, kvalitets- og miljøansvarlige samt bit-managers, salgsansvarlige og CEO’s. Læs mere om møderne nedenfor.

Fakta om de to møder finder du herunder:
Mødet om legetøj

Se invitation og program her.
Onsdag den 19. september 2018 kl. 10.00-13.00. Der er registrering og let morgenmad fra kl. 9.30-10.00.
Københavns Rådhus, Rådhuspladsen 1, 1599 København - mødelokale Hovedkassen.

Yderligere oplysninger kontakt Maria Pagel Fray på E85T@tmf.kk.dk eller 29404113. 
Tilmelding senest den 14. september E85T@tmf.kk.dk 


Mødet om kontormøbler

Se invitation og program her. 
Mandag den 1. oktober 2018 kl. 11.45–16.00. Der er registrering og sandwich fra kl. 11.45 -12.30.
Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S - mødelokale Salen.

Yderligere oplysninger kontakt Thomas A. Christensen på thoach@tmf.kk.dk eller 60200588 
Tilmelding senest 27. september her.