Søg om tilskud til at miljømærke jeres produkter

Overvejer I at søge om Svanemærket eller EU-Blomsten til jeres produkter? Og overvejer I at bruge konsulenthjælp til ansøgningsprocessen? Så kan I netop nu søge om tilskud fra Miljøstyrelsen.

Søg om tilskud til at miljømærke jeres produkter

Miljøstyrelsen indkalder interesserede virksomheder til at søge om tilskud til konsulenthjælp i forbindelse med miljømærkning af produkter med Svanemærket eller EU-Blomsten. Ordningen er en del af Folketingets Ny fælles kemiindsats.

Ansøgningsfristen er den 20. november 2018, kl. 12.00. I kan læse mere om tilskudsordningen på Miljøstyrelsens hjemmeside.

Her kan I bl.a. læse mere om standardvilkår for projekter, hente ansøgningsskema og se, hvordan I kan stille eventuelle spørgsmål til tilskudsordningen. 

Nedenfor kan I se, hvilke produktgrupper der er omfattet af tilskudsordningen. I kan ligeledes finde vej til de kriterier, der gælder for de enkelte produktgrupper:

Har du spørgsmål?

Vi står op til ansøgningsfristen til rådighed pr. mail/telefon med råd og vejledning om produktområde og kriterier. Se nedenfor, hvem du kan kontakte inden for de enkelte produktgrupper:

Ingrid Elmedal: ”Babyprodukter med tekstil”, ”Legetøj” og ”Make-up kosmetik til bl.a. unge”

Henrik Hougaard: ”Indendørs børne-/ungemøbler til hjemmet og skolen”, ”Personlige computere, tablets og lignende” og ”Tøj/tekstiler til gravide, baby, børn og unge”

Du finder kontaktinformation i boksene til højre.