Nyhedsarkiv

Børn på svanemærket legecykel
tirsdag 24-09-2019

Verdens første svanemærkede cykler

Virksomheden Lekolar er de første i verden, der kan tilbyde en svanemærket cykelserie til skoler og institutioner. Serien indeholder både trehjulede cykler, løbecykler, ladcykler, taxicykler og løbehjul.

Læs mere
Svanemærket børnehus Regnskoven i Gladsaxe
mandag 23-09-2019

Endnu et svanemærket børnehus i Gladsaxe Kommune

Gladsaxe Kommune har netop holdt officiel indvielse af deres andet svanemærkede børnehus: Børnehuset Regnskoven. Børnehuset Regnskoven er et godt eksempel på, hvordan Gladsaxe Kommunes arbejde med FN’s globale verdensmål kan materialisere sig lokalt.

Læs mere
Cado Danmarks første svanemærkede legeplads. På billede sidder en glad pige i en stor net gynge.
torsdag 19-09-2019

CADO lancerer Danmarks første svanemærkede redskaber til lege- og sportspladser

Børnehaver, skoler, boligforeninger og kommuner får nu mulighed for at gå efter Svanemærket, næste gang de skal vælge redskaber til legepladsen, sportspladsen eller træningspladsen i parken. CADO har netop fået en lang række af deres produkter certificeret med det officielle nordiske miljømærke, så glade børn nu kan lege og træne i redskaber, der lever op til skrappe miljø- og kemikaliekrav.

Læs mere
Svanemærket og EU-Blomsten er oplagte redskaber til at tage øjeblikkelige fremskridt mod verdensmålene – og gør det mere enkelt at opstille politikker og målbare mål for bæredygtige indkøb.
tirsdag 17-09-2019

Verdens Bedste Indkøber

Kender du en offentlig institution, en virksomhed eller en organisation, der gennem bæredygtige indkøb bidrager til indsatsen for at nå de 17 verdensmål?

Læs mere