Første spadestik til ældreboliger

Scandi Byg har netop taget det første spadestik til Gartnergården i Høje Taastrup, der bliver Danmarks første svanemærkede ældreboliger. Projektet består af 30 svanemærkede ældreboliger og et fælleslokale.

første spadestik til svanemærkede ældreboliger

Mandag den 4. november blev der taget første spadestik på Gartnergården i Høje Taastrup. Projektet består af 30 svanemærkede ældreboliger samt et fælleslokale. 

Scandi Byg er bygherre på projektet – og opfører Gartnergården for Boligselskabet AKB Taastrup med KAB som byggeforretningsfører. 

Og det var en stolt formand fra Boligselskabet AKB, der var med til at fejre det første spadestik: 

- Vi glæder os til at se de nye boliger udvikle sig. Det er et meget anderledes og spændende byggeri, sagde Bent Høeg Hansen, formand for Boligselskabet AKB, Taastrup og takkede Høje-Taastrup Kommune, arkitekter og entreprenør for det gode samarbejde.

Boligerne er tegnet af Tranberg Arkitekter samt All Arch, mens GHB Landskabsarkitekter har designet udearealerne. Byggeriet forventes færdig primo 2021. 

Læs mere på Scandi Bygs hjemmeside 

Læs mere på KAB’s hjemmeside 


Om Gartnergården
  • 30 ældreboliger opføres som industrielt modulbyggeri. Facader af naturskiffer og træ. Forberedt til solceller på tagene
  • Bygherre: Boligselskabet AKB, Taastrup
  • Byggeforretningsfører: KAB
  • Delegeret bygherre: Scandi Byg a/s
  • Arkitekt: Tranberg Arkitekter
  • Landskabsarkitekter: GHB Landskabsarkitekter a/s