Nyhedsarkiv

Året der gik
fredag 18-12-2020

Året, der gik: Sådan kan vi bruge det, vi har lært

2020 har været et meget specielt år, som de fleste af os nok sent vil glemme. Året, hvor en pandemi vendte vores liv og hverdag på hovedet. På den ene side har det føltes, som om hele verden stod stille. På den anden side har det været en hektisk tid med omstilling, koordinering og masser af bekymringer. Men selvom det har været hårdt, har det også været lærerigt. Læs her, hvordan du kan bruge en del af corona-lærdommen til at få mere bæredygtighed ind i hverdagen.

Læs mere
Danskerne vil have mere bæredygtighed i hverdage
torsdag 17-12-2020

Danskerne vil have mere bæredygtighed i hverdagen i 2021

Laver du nytårsforsæt? Så er du ikke alene. En ny rundspørge viser nemlig, at knap halvdelen af danskerne altid eller nogle gange laver nytårsforsæt. Og mere end hver femte dansker vil i år lave et nytårsforsæt om mere bæredygtighed i hverdagen.

Læs mere
Fire indkøbsvogne viser Københavns Kommunes fire indkøbskategorier for miljømærkede indkøb
torsdag 10-12-2020

Opdateret overblik til indkøbere over udbuddet af miljømærkede varer og ydelser

På hvilke områder i de offentlige indkøb findes der mange, nogle eller få produkter og serviceydelser med Svanemærket og EU-Blomsten? Det spørgsmål svarer Københavns Kommune på. Kommunen har netop opdateret og offentliggjort deres oversigt over, hvor stor udbredelsen af miljømærkede produkter og ydelser er i markedet inden for forskellige kategorier.

Læs mere
Store Solvænget svanemærkede almene boliger
torsdag 03-12-2020

Nu står Danmarks første svanemærkede almene boliger klar

De nye beboere kan nu flytte ind i Store Solvænget på Amager, som er de første almene boliger i Danmark, der er certificeret med Svanemærket. Efter en effektiv byggeproces på kun 15 måneder står de i alt 66 nye familieboliger klar til indflytning.

Læs mere