Nyt og opdateret inspirationskatalog med miljømærkede møbler

Svanemærket og EU-Blomsten bidrager til FN’s Verdensmål, og hvis du er indkøber i en privat eller offentlig virksomhed, har du måske bæredygtige forbrugs- og produktionsformer (mål 12) i fokus. Men hvilket udvalg findes der, hvis du fx søger bæredygtige møbler til kontoret, kantinen eller daginstitutionen? Eller hvis du skal etablere en bæredygtig legeplads?

Svanemærket og EU-Blomsten er nogle af verdens skrappeste miljøcertificeringer, og der findes et bredt udvalg af møbler, udendørsmøbler, institutionsmøbler, legepladser, køkkener og senge, som bærer mærkerne. Det nye inspirationskatalog præsenterer en del af dette udvalg og indeholder en liste over de mange producenter, som har miljømærkede produkter i deres sortiment. 

Møbelkatalog 2020

Udvalget af miljømærkede møbler vokser markant i disse år, og det er muligt at træffe miljømærkede valg inden for flere produktkategorier. Kataloget er derfor delt op i sektioner, som gør det nemt at finde netop det, du søger. 

Kataloget er udarbejdet på engelsk af Nordisk Miljømærkning, og det vil blive opdateret årligt, da der hele tiden kommer flere miljømærkede produkter til.