Nu finder du også Svanemærket på solcreme fra Biotherm

De fleste af os er gode til at smøre os ind i solcreme, når vi er på ferie sydpå. Men det er lige så vigtigt, når du holder ferie herhjemme. Heldigvis er udvalget af svanemærkede solcremer større end nogensinde. Det nyeste skud på stammen er fra Biotherm.

Svanemærket solcreme fra Biotherm

Sommeren er over os, og det betyder (forhåbentligt) mange dejlige timer udenfor i solen. Men selvom solen er varm og dejlig, er den ikke ufarlig. Derfor er det vigtigt at bruge solcreme. Skal du på jagt efter en ny solcreme, kommer her en god nyhed: Biotherm har netop fået certificeret deres Waterlover Sun Milk med Svanemærket.

Svanemærkede solcremer lever både op til skrappe krav til indholdsstoffernes miljømæssige og sundhedsmæssige egenskaber. Derudover lever solcremerne op til skrappe krav til både mængden og typen af emballage.

Læs også: Få bedre kemi i hverdagen

Husk også solhat og skygge

Når du bliver udsat for sol og solskoldninger, øger du risikoen for at udvikle kræft i huden. Det er derfor en god idé at følge de tre simple solråd fra Kræftens Bekæmpelse, der foruden brug af solcreme lyder på at bruge solhat og søge skygge.

Om sommeren er solens UV-stråling stærkest mellem kl. 12 og 15. Faktisk bliver du her udsat for næsten halvdelen af en dags UV-stråling. Det er derfor især vigtigt at søge skygge i dette tidsrum.

Læs også: Solråd og sommerglød

Svanemærket solcreme
  • Lever op til strenge krav til indholdsstoffers sundhedsmæssige egenskaber. Kravene stilles bl.a. til parfumer og aromaer, farvestoffer, UV-filtre og konserveringsmidler.
  • Lever op til strenge krav til indholdsstoffers miljømæssige egenskaber. Der er krav til bionedbrydelighed, bioakkumulerbarhed og giftighed over for vandlevende organismer.
  • Lever op til strenge krav til mængde og type af emballage.
  • Indeholder ikke parfume i baby-/børneprodukter.