Nyhedsarkiv

Rikke blog: Myte: Du kan ikke styre det, du ikke kan måle
torsdag 15-12-2022

Myte: Du kan ikke styre det, du ikke kan måle

I Københavns Kommune omdanner de valgplakater til kontorstole. I Randers Kommune indsamler de udtjent legetøj og giver det nyt liv. I Gladsaxe Kommune bygger de nyt børnehus af materialer fra den tidligere Gladsaxe Skole. Den cirkulære idérigdom blomstrer over alt og giver grobund for optimisme.

Læs mere
OK runder 200 svanemærkede bilvaskehaller
fredag 25-11-2022

OK runder 200 svanemærkede bilvaskehaller

For 18 år siden åbnede energiselskabet OK sin første svanemærkede bilvaskehal. Nu har danskerne mulighed for at vælge mellem hele 200 svanemærkede OK-vaskehaller, der alle lever op til skrappe miljøkrav.

Læs mere
Netværk for miljømærket indkøb - medlemmer
onsdag 09-11-2022

Virksomheder femdobler indkøb af miljømærkede produkter

En række store danske virksomheder gør i fællesskab en forskel for den grønne omstilling ved at indkøbe en stadig større andel miljømærkede produkter. På 10 år er deres samlede indkøb af miljømærkede produkter oppe på næsten 1 mia. kr.

Læs mere
Foto af deltagere set bagfra ved oplæg fra Københavns Kommune på stormøde om miljømærkede indkøb
tirsdag 04-10-2022

Stort engagement i dialog om flere miljømærkede produkter

Københavns Kommune vil have flere miljømærkede produkter på markedet – og gennemfører derfor hvert år to markedsinvolveringer. I år er der fokus på, hvordan vi får flere miljømærkede legepladsredskaber og hobbyartikler. Hele 65 kommuner bakker op om indsatsen, og samlet mødte mere end 80 leverandører og indkøbere op til årets stormøder.

Læs mere