Seminar: Klædt på til en bæredygtig fremtid

Hvordan styrker I forretningen, når det handler om FN's verdensmål og cirkulær økonomi? Hvilke fremtidige leverandørkrav skal I forberede jer på? Og hvordan bidrager I med jeres certificering til verdensmålene og til at fremme den cirkulære økonomi?

Mand holder kompas for at finde bæredygtig retning

Den grønne omstilling sker her og nu. Og fremtidens bedste markedspositioner tilhører dem, der er tidligt ude med innovative og miljøvenlige løsninger. For både forbrugere og professionelle indkøbere efterspørger i stigende grad produkter, der er produceret med omtanke for miljø og klima. 

Som virksomhed med produkter/serviceydelser, der er certificeret med Svanemærket eller EU-Blomsten, er I allerede godt på vej. Men hvordan kan I styrke forretningen yderligere, når det handler om verdensmål og cirkulær økonomi? Hvilke leverandørkrav skal I forberede jer på? Og hvordan bidrager I med jeres certificering til verdensmålene og til at fremme den cirkulære økonomi? 

Det har du mulighed for at høre mere om på Miljømærkning Danmarks efterårsseminar, hvor forskellige toneangivende eksperter og oplægsholdere vil dele deres viden og give gode råd til, hvordan man kan omsætte fokus på bæredygtighed til nye muligheder og vækst. Til gavn for både forretning, miljø og klima.

 Oplægsholdere ved Miljømærkning Danmarks kundeseminar i Horsens 2019

Seminaret afholdes i Scandic Hotels svanemærkede konferencecenter på følgende dato:

Tilmeld dig i dag og vær sikker på en plads!

Seminaret henvender sig primært til virksomheder, der har produkter/serviceydelser, der er certificeret med Svanemærket og/eller EU-Blomsten.
Begrænset antal pladser – vi anbefaler hurtig tilmelding, hvis du vil sikre dig en plads*

TILMELD DIG HER

*) Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle. Vi forbeholder os dog ret til at sikre, at alle virksomheder med certificerede produkter/services, som ønsker at deltage, får mulighed for at deltage med mindst én medarbejder.


Målgruppe
: Seminaret er mårettet direktører samt ansvarlige medarbejdere indenfor CSR, marketing, forretningsudvikling og salg.

Det får du med fra seminaret:
  • Inspiration fra toneangivende oplægsholdere om FN's verdensmål og cirkulær økonomi i et forretningsmæssigt perspektiv
  • Indsigt i hvad fremtidens indkøbere vil efterspørge, og hvilken rolle certficeringer spiller
  • Viden om, hvordan I med Svanemærket og EU-Blomsten understøtter FN's verdensmål og cirkulær økonomi

Billeder og video

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder og video ved arrangementet. Billederne og videoerne vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede billeder og videoer.

Miljømærkning Danmark forbeholder sig ret til at bruge billederne og videoerne til omtale af arrangementet og markedsføring af lignende arrangementer.

Hvis du deltager og ikke ønsker at optræde på billeder eller video, beder vi dig kontakte en af vores medarbejdere ved arrangementet og gøre opmærksom på dette.