Husker du … dig selv?

Det er fantastisk at være forælder, men det er også krævende. Pas på dig selv med Svanemærket EU-Blomsten

Hvornår er det nu, der er sommerfest i vuggestuen? Hvad sagde børnehavelederen om lukkedage? Hvad var det nu for en creme, Signes datter fik udslæt af? Havde vi ikke købt en pakke bleer mere? Hvilken skole skal vi skrive vores barn op til? Hvor var det, man skulle tilmelde sit barn til spejderlejr? Hvornår var det nu, at legegruppen skulle hjem til os? Bliver mit barn automatisk indkaldt til tandlægen, og hvornår skal det have sin egen billet i bussen?

Det er fantastisk at være forælder, men det er også krævende. Der er mange råd om hvad vi bør og ikke bør, og rigtig meget at huske på i en travl hverdag. Derfor kan de fleste af os godt glemme noget i ny og næ. De fleste forglemmelser er heldigvis små og ubetydelige. Men en af de ting, som mange af os har en tendens til at glemme, er at passe godt på os selv. Og det er til gengæld hverken småt eller ubetydeligt. For som forældre, er vi det vigtigste i vores børns liv.

Husk derfor at passe godt på dig selv. I vores ”Guide til skønhed, makeup og pleje” kan du finde inspiration til bedre kemi på badeværelset. Læs også de 10 gode råd til, hvordan du kan passe bedre på dig selv – eller hent 5 tips til bedre kemi i hverdagen.


8 ud af 10 forældre vil gerne blive bedre

Mange forældre føler sig udfordret, når det handler om at undgå skadelig kemi i produkter til sig selv: En ny YouGov-undersøgelse* foretaget blandt forældre med børn i alderen 0-6 år viser nemlig, at mere end 8 ud af 10 gerne vil blive bedre til at undgå skadelig kemi, når det gælder produkter til sig selv. 
En del af forklaringen er sandsynligvis, at de fleste børnefamilier har en travl hverdag, hvor vi som forældre let kan komme til at glemme os selv. Og mange forældre ved måske ikke, hvad de skal se efter for at undgå skadelig kemi. 
Et af de nemmeste og bedste redskaber til at styre uden om den skadelige kemi er at vælge produkter med Svanemærket eller EU-Blomsten. De lever nemlig op til skrappe miljø- og kemikaliekrav. Og de findes på mere end 15.000 produkter og serviceydelser på det danske marked. 

* Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet YouGov. Der er i alt gennemført 1008 CAWI-interview med danskere i alderen 18+ år, som har hjemmeboende børn i alderen 0-6 år, i perioden 6.-13.marts 2018