Børn og gravide

Børn og gravide

Sådan skaber du et sundere børneværelse

Mange børneværelser fungerer både som soveværelse, legestue, opbevaringsrum og pusleplads. Det stiller ikke bare store krav til indretningen, men også til fx udluftning og rengøring. I denne guide kan du få inspiration til, hvordan du sikrer et sundt børneværelse.

Klæd dit barn grønt på

Stort set døgnet rundt er dit barns krop pakket ind i tøj. Og tøjet kan være en større kilde til kemikalier i dit barns liv, end du måske er opmærksom på. Her kan du se, hvordan du kan klæde dit barn grønnere på.

Sådan får du et grønnere køkken

Et grønnere køkken. Sundere mad. Mindre spild. Flere penge. Mere tid. Er det også noget af det, du drømmer om? Så læs denne guide, og gør drømmen til virkelighed.

Kort om cocktaileffekten

Cocktaileffekten er det, der kan opstå, når du bliver udsat for flere forskellige kemiske stoffer fra flere forskellige steder. Du kan ikke helt undgå kemikalier, men læs hvordan du med gode vaner kan fortynde den cocktail af kemi, som du og dit barn bliver udsat for.

Guide: Giv dit barn en god start på skoleåret

Når dit barn starter i børnehaveklasse eller skal tilbage til skolen efter en dejlig lang sommerferie, er gode vaner i hverdagen med til at støtte og skabe mere trivsel og overskud. Her får du otte tips, der kan være med til at give dit barn en god – og grønnere – start på skoleåret.

Beskyt dit barn mod solen

Vi ville ikke kunne eksistere uden solen. Men det gør ikke solen ufarlig. Jo oftere man bliver udsat for sol og solskoldninger i barndommen, desto større er risikoen for at udvikle kræft i huden senere i livet. Det er derfor vigtigt, at du beskytter dit barn mod solen. Men hvordan beskytter man bedst sit barn mod solen? Det kan du læse mere om i denne sol-guide.

Tips fra en naturelsker: Sådan får du børnene med ud i naturen i efterårsferien

Efterårsferien er lige om hjørnet, og for mange står den i familiens tegn. Her får du idéer til sjove udendørsaktiviteter fra naturvejleder og naturelsker, Karin Winther.

Savner du inspiration til en bæredygtig livsstil?

Kunne du tænke dig gode råd til bedre kemi i hverdagen og
inspiration til en bæredygtig livsstil? Så besøg vores nye temaside, hvor vi
har samlet gode råd, tips og guides. 

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.