Giv dit barn en grønnere fremtid

Du har sikkert allerede prøvet tankeeksperimentet om, hvordan dit barn vil være om 10 eller 20 år. Og som forælder har dine værdier og vaner stor indflydelse på, hvilke værdier og vaner dit barn selv får, og hvordan det vælger at leve. Her får du inspiration til, hvordan du med dine mange små valg i hverdagen også kan være med til at give dit barn en grønnere fremtid.

Børn løber på græsmark med åbne vidder

”Den største trussel mod planeten er idéen om, at der er nogle andre, der redder den”. Sådan sagde Robert Swan, der i 1989 blev den første i verden til at gå til både nord- og sydpolen. Og som efter at have set klimaforandringerne med egne øjne dedikerede sit liv til at beskytte planeten. 

Robert Swan har en vigtig pointe. Det er vigtigt, at vi passer på miljø og klima. Og det kan vi alle sammen være med til gennem de valg, vi træffer i hverdagen. De små valg er nemlig vigtige, fordi vi træffer så mange af dem. Her får du en liste med inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan være med til at give dit barn en grønnere fremtid:


Giv de gode vaner videre

Børn kopierer værdier og vaner fra deres forældre. Her kan du læse artiklen om, hvordan du giver gode vaner videre til dit barn.