Ferie

Ferie

Derfor er det en god idé at tage på cykelferie

Vil du kombinere ferien med frisk luft i lungerne og flere kilometer i benene? Så overvej at tage på cykelferie – eller inddrag et par cykeludflugter i løbet af din ferie. Det er der nemlig mange gode grunde til. Her får du 5 af dem.

Inspiration til indendørsaktiviteter i ferien

Selvom ferie er en god anledning til at komme ud i naturen, kan der nogle gange være behov for et par hyggelige og rolige timer indenfor. Men hvis du har børn, er det måske ikke altid lige let at finde på indendørs underholdning til de grå feriedage. Her får du 8 forslag til hyggelige indendørsaktiviteter.

6 tips til at pakke kufferten

Når man er på ferie, kan man hurtigt komme til at sætte sine gode, grønne vaner over styr. Men hvis du tænker over, hvad du pakker til din ferie, kan du hjælpe dig selv godt på vej mod mere bæredygtige beslutninger på turen. Her får du 6 tips til at pakke kufferten med omtanke.

Efterlad et grønt hjem, når du rejser væk

Mange af os har fokus på, hvad vi skal have med på rejsen – og glemmer derfor alt om det, vi ikke skal have med. Men hvis du tænker lidt mere over det, du lader blive derhjemme, kan du skåne både miljø og pengepung. Det får du 3 tips til her.

Vælg et svanemærket hotel

Lækker morgenmadsbuffet, god placering i byen, stor pool, fitnesscenter, indbydende værelser… Mange af os har mange krav til det hotel, vi vælger til ferien. Og flere og flere af os begynder også at stille krav til hotellets miljøindsats. Her kan du læse, hvorfor Svanemærket er et godt pejlemærke at gå efter.

10 gode vaner til ferien

Ferietid skal adskille sig fra hverdagstid – på flere parametre. Det betyder, at mange af os ikke bare tager fri fra mails, møder og praktiske pligter, men tit også fra gode vaner og sund fornuft. Men selvom vi er på ferie, har vi stadig et ansvar for at vise omtanke – både for det land, vi rejser i, og for kloden generelt. Her får du inspiration til at tage dine gode vaner med på ferie.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.