Gravid og baby

Gravid og baby

Interview med Emily Salomon

Blogger Emily Salomon har siden 2009 skrevet om alt fra mode og skønhed til rejser og mad på sin livsstilsblog. De seneste par år er bæredygtighed og tips til en grønnere livsstil også blevet en del af Emily Salomons indhold, og for ét år siden blev hun mor til lille Kurt. I dette interview kan du læse, hvordan Emily Salomon får baby, blog og bæredygtighed til at gå hånd i hånd – og få hendes bedste råd til kommende og nybagte mødre.

5 tips til ventetøjet

I takt med at din gravide mave vokser, vokser behovet for en udvidet garderobe. Og det behov kan hurtigt udvikle sig til et stort forbrug. Der er dog flere muligheder for at få styr på ventetøjet, uden at det tærer for hårdt på økonomien og miljøet. Her får du 5 tips til ventetøjet.

Bæredygtigt babyudstyr - den store klimagevinst ligger i at skære ned

Hvad får du egentlig brug for, når familien bliver udvidet med en lille ny? Og hvilke muligheder er der for at træffe bæredygtige valg? Det giver Emma Slebsager og Johanne Stenstrup fra Sustain Daily her deres bud på.

Guide til babypleje

Mange af os forbinder en blødgørende creme eller en velduftende shampoo med selvforkælelse. Men hvad skal du være opmærksom på, når det er din baby, der skal gave omsorg og pleje – og hvilke produkter kan du trygt bruge? Her får du nogle 5 råd til pleje af babyer og små børn.

Kort om cocktaileffekten

Cocktaileffekten er det, der kan opstå, når du bliver udsat for flere forskellige kemiske stoffer fra flere forskellige steder. Du kan ikke helt undgå kemikalier, men du kan fortynde den cocktail af kemi, som du og dit barn bliver udsat for. Her kan du læse, hvordan du fortynder din daglige kemi-cocktail.

Sådan skaber du et sundere børneværelse

Mange børneværelser fungerer både som soveværelse, legestue, opbevaringsrum og pusleplads. Det stiller ikke bare store krav til indretningen, men også til fx udluftning og rengøring. I denne guide kan du få inspiration til, hvordan du sikrer et sundt børneværelse.

Sådan skaber du et godt indeklima

Vi opholder os dagligt mange timer i hjemmet, hvor kemikalier afdamper fra mange kilder. Fx fra møbler, elektronik og byggematerialer. Kemikalier binder sig til støv og findes i luften. Derfor har indeklimaet stor betydning for vores sundhed. Venter I barn, bør I være særlig opmærksomme på indeklimaet, da det ikke bare påvirker jer – det påvirker også det lille barn i maven.

Gode råd til mad og drikke

Når du er gravid, er det ekstra vigtigt, at du spiser sundt og varieret – og så er der ting, du bør undgå. Hvis du følger disse gode råde til mad og drikke, er du godt i gang med at give dit barn den bedste start på livet.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.