Konkurrencebetingelser

Quiz til gravide og nybagte forældre

Konkurrencen afholdes på hjemmesiden ecolabel.dk, som drives af:

Miljømærkning Danmark
Göteborg Plads 1
2150 Nordhavn
CVR-nr.: 11733212

Ved spørgsmål om konkurrencen skal der rettes henvendelse til Miljømærkning Danmark på følgende e-mailadresse: info@ecolabel.dk.

Præmier

Der trækkes lod om følgende præmier:  

  • 1. præmie: En svanemærket tremmeseng model "Anton" fra Hoppekids (værdi ca. 1995 kr.).
  • 2. præmie: En svanemærket babydyne og -pude fra Änglamark (værdi ca. 1095 kr.).
  • 3., 4. & 5. præmie: En babyboks med bodystocking, hue, hagesmæk og babyplejeprodukter fra Neutral og Derma (værdi ca. 295 kr.).

    Vinderne vil få deres præmier tilsendt med pakkepost. Præmien sendes enten fra Miljømærkning Danmark eller direkte fra producenten indenfor 2-4 uger efter modtagelse af vinderens adresse. Uafhentede pakker bliver ikke eftersendt. Der sendes kun inden for Danmarks grænser. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Deltagelse i konkurrencen

Deltagelse i konkurrencen sker via quizformular på www.ecolabel.dk.
Du deltager i konkurrencen ved at besvare quizzens spørgsmål og udfylde navn og e-mailadresse og indsende formularen. Det er muligt at deltage, selvom alle svar ikke er korrekte. 
Du kan godt deltage i konkurrencen mere end en gang, men kan kun blive udtrukket som vinder af én præmie.

For at deltage i konkurrencen, skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget, og det er ikke et krav, at man tilmelder sig vores nyhedsbrev, selvom vi naturligvis bliver glade, hvis du gerne vil have inspiration til en grøn og bæredygtig livsstil i din indbakke.

De oplysninger, du opgiver, er udelukkende til brug i forbindelse med denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til 3. part. Som deltager i konkurrencen vil du udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen. 

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Miljømærkning Danmark sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.
Ansatte hos Miljømærkning Danmark eller Dansk Standard kan ikke deltage i konkurrencerne.

Tidsforløb
Konkurrencen starter mandag d. 10. juni. 2019 og slutter mandag d. 24. juni 2019. 
Vinderne trækkes i uge 26.

Besked til vinderen
Vinderne kontaktes via den oplyste e-mailadresse. Det betyder, at du skal huske at tjekke din e-mailkonto for beskeder fra os i uge 26. 
Hvis vinderen ikke har henvendt sig indenfor 14 dage efter at have fået besked fra os, forbeholder vi os ret til at trække en anden vinder. 

Beskyttelse af persondata
Eventuelle oplysninger, du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

Navne og e-mailadresser på deltagere, som ikke har vundet – og heller ikke har tilmeldt sig vores nyhedsbrev – vil blive destrueret efter konkurrencens afslutning.

Deling af quiz-resultat på sociale medier
Du kan dele dit quiz-resultat med dine venner på Facebook. 

Når du klikker på deleknappen, etablerer du en direkte kontakt mellem dig som bruger og Facebook, som er ansvarlig for indsamling, opbevaring og behandling af dine personlige data. Hverken Miljømærkning Danmark eller udvikleren af quiz-modulet, Riddle.com, har indflydelse på, hvordan Facebook følger lovgivningen om databeskyttelse.