Hus og have

Hus og have

Den grønne møbelguide

Dine møbler i hjemmet har mange funktioner. De skal være praktiske, solide og behagelige – og de skal være dekorative og passe ind med den øvrige indretning. Skift i indretningsmoden og i din personlige smag kan føre til skift af møbler. Men det er sjældent nødvendigt, og så er det hverken godt for miljø eller pengepung. Læs mere her, hvis du vil have inspiration til mere miljøvenlige møbler.

Find miljømærkede møbler til dit hjem

Der er kommet flere miljømærkede møbler at vælge imellem, hvis du gerne vil indrette dig med både kvalitet, godt design og omtanke for miljø og jordens ressourcer.
På denne side finder du et udvalg af producenter, som laver lækre møbler til stue, spisestue, soveværelse og børneværelse.

Interview med FDB Møblers direktør

FDB Møbler har et mål om at være Danmarks mest ansvarlige møbelvirksomhed. For at nå det mål har FDB Møbler besluttet, at alle deres produkter i 2025 skal være certificeret med Svanemærket.

10 tips til at spare ressourcer

Vores forbrug stiger. Det betyder, at vi forbruger flere og flere af jordens ressourcer – og at vi producerer mere og mere affald. Her får du 10 tips til, hvordan du kan være med til at spare på jordens ressourcer, minimere dit affald, mindske CO2-udledningen og gavne din økonomi.

Vil du bo i en svanemærket bolig?

Er du en af de mange danskere, der gerne vil bo mere bæredygtigt? Så kan du overveje at flytte ind i en svanemærket bolig. I artiklen her kan du få viden om de mange fordele, der er ved at bo i en svanemærket bolig, og du kan læse, hvad to beboere synes om at bo i boliger certificeret med Svanemærket.

Sådan skaber du et godt indeklima

Vi opholder os dagligt mange timer i hjemmet, hvor kemikalier afdamper fra mange kilder. Fx fra møbler, elektronik og byggematerialer. Kemikalier binder sig til støv og findes i luften. Derfor har indeklimaet stor betydning for vores sundhed.

Giv dit soveværelse en kærlig hånd

De fleste af os tilbringer omkring en tredjedel af døgnets timer i vores soveværelse. Derfor skal det helst være et rart og roligt rum at være i. Denne artikel giver dig 7 idéer til, hvordan du kan give soveværelset en kærlig hånd.

4 forslag til forandringer i hjemmet

Har du set dig lidt sur på vægfarven i soveværelset? Eller længe drømt om en ny sofa? Så er det måske på tide at få gjort noget ved det. Forandring fryder - også i hjemmet. Her får du 4 forslag til, hvordan du kan give dit hjem et frisk pust.

Inspiration til haven

Både sommeren og efteråret inviterer til at bruge mere tid i haven. Få tips til, hvordan du kan skabe hyggelige rum i haven, øge biodiversiteten og få det bedste ud af udelivet.

Interview med kogebogsforfatter og madblogger Camilla skov

Vegetarisk mad har så småt vundet indpas rundt omkring i de danske hjem. Og det er godt for mange ting at spise mindre kød og mere grønt – bl.a. for klima og pengepung. I denne artikel fortæller kogebogsforfatter og madblogger Camilla Skov om, hvorfor hun har fokus på vegetarisk mad – og så giver hun sine bedste tips til mere bæredygtighed og mindre madspild i køkkenet.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.