Find miljømærkede møbler til dit hjem

Der er kommet flere miljømærkede møbler at vælge imellem, hvis du gerne vil indrette dig med både kvalitet, godt design og omtanke for miljø og jordens ressourcer. På denne side finder du et udvalg af producenter, som laver lækre møbler til stue, spisestue, soveværelse og børneværelse.

Carpe Diem Beds

Alle Carpe Diem Beds senge er certificeret med Svanemærket. Du kan vælge imellem boksmadrassengene Malö og Koster, kontinentalsengene Skaftö, Sandö, Härmanö og Kornö og elevationssengene Vindö, Marstrand og Saltö.

Collect Furniture

Collect Furnitures børnemøbler Frame chair, Stool og Stoolesk er certificeret med Svanemærket. Frame chair findes i to størrelser. Stool og Stoolesk kan bruges som bord eller skammel for både børn og voksne. Møblerne er lavet i massivt egetræ og fås i forskellige farver.

FDB Møbler

FDB Møblers B5 hylder og J45 spisebordsstol af Børge Mogensen samt J46 spisebordsstol i eg af Poul Volther er certificeret med Svanemærket. B5 hylderne findes i seks forskellige mål, J45 stolen fås i eg med klar mat eller sort overflade og J46 stolen fås i eg.

Hay

HAYs Arbour Eco sofa og About A Eco stole/bar stool er certificeret med henholdsvis Svanemærket og EU-Blomsten. Hay er den første danske virksomhed, der får certificeret en sofa med Svanemærket. Stolene indgår som nye, bæredygtige produkter i HAY’s eksisterende About A Chair og About A Stool serie.

Hoppekids

Hoppekids har både et stort sortiment af børnesenge og en serie madrasser, som er certificeret med Svanemærket. Du kan vælge imellem stort set alle typer børnesenge fra klassiske juniorsenge til etagesenge, himmelsenge, udtrækssenge og hussenge.

HOUE

HOUEs FALK Chair er certificeret med EU-Blomsten. Stolen har fleksibel ryg, ben af certificeret egetræ og en sort skal, der er fremstillet af genanvendt husholdningsplast fra Danmark. Pakket og leveret som samlesæt.

Ilva

Møbelkæden ILVA har lanceret to sofaer, Holiday og Lavello, som begge er certificeret med Svanemærket. Begge sofaer fås i forskellige størrelser/kombinationsmuligheder og det er muligt at vælgeforskellige ben og betræk.

Jensen beds

Alle Jensen Beds madrasser og senge er certificeret med Svanemærket. Du kan vælge imellem boksmadras-, kontinental- og elevationssenge i serierne Jensen Supreme Collection og Jensen Signature Collection

Klarskov

Klarskov højstolene Ergoret og Panuline er certificeret med Svanemærket. De er stabile og praktiske – og passer lige så godt til institutionsbrug som i hjemmet.

Montana

Montana System er et reolsystem bestående af mange forskellige moduler, og hele serien er certificeret med EU-Blomsten. Der er mange farver at vælge imellem, og reolerne kan sammensættes til brug i ethvert rum.

TAKT

Alle TAKT stole er certificeret med EU-Blomsten. Sortimentet omfatter spisebordsstole, loungestole, taburetter og bænke i forskellige træsorter og designs: Cross Chair, Soft Chair, Soft Tool, Tool Chair, Soft Lounge, Soft Lounge Chair, Soft Bench og Soft Stool.