Find miljømærkede møbler til dit hjem

Der er kommet flere miljømærkede møbler at vælge imellem, hvis du gerne vil indrette dig med både kvalitet, godt design og omtanke for miljø og jordens ressourcer. På denne side finder du et udvalg af producenter, som laver lækre møbler til stue, spisestue, soveværelse og børneværelse.

Carpe Diem Beds

Alle senge fra Carpe Diem Beds er certificeret med Svanemærket. Du kan vælge mellem boksmadrassengene Malö og Koster, kontinentalsengene Skaftö, Sandö, Härmanö og Kornö og elevationssengene Vindö, Marstrand og Saltö.

Collect Furniture

Collect Furnitures møbler Frame Chair, Stool og Stoolesk er alle certificeret med Svanemærket. Stool og Stoolesk har flere funktioner: Stoolesk kan bruges som skrivepult til børn og som skammel eller sofabord til voksne, og Stool er en skammel til børn, der med sine fire hjul også kan bruges som scooter.

FDB Møbler

FDB Møbler har en længere række møbler, der er certificeret med Svanemærket. Det drejer sig om flere forskellige Børge Mogensen-design, nemlig hylderne B5, børnemøblerne P9 (stol), P10 (bord) og P11 (bænk), stolene J18, J45, J46 og J52B samt skamlen J27. Derudover er Emil Reimerts Havneholmen-bænk, J177, også svanemærket.

HAY

HAY tilbyder både møbler med Svanemærket og med EU-Blomsten. Deres Arbour Eco Sofa er den første danskproducerede sofa med Svanemærket, og de har desuden både spise- og skriveborde, fra serien CPH, med Svanemærket. Derudover er deres stol-serie About A Eco certificeret EU-Blomsten.

Hoppekids

Hoppekids har bl.a.et stort sortiment af børnesenge, som er certificeret med Svanemærket. Du kan vælge imellem stort set alle typer børnesenge fra klassiske juniorsenge til etagesenge, himmelsenge, udtrækssenge og hussenge.

HOUE

HOUE's FALK ARMCHAIR er certificeret med EU-Blomsten. Stolen har fleksibel ryg og en sort skal, der er fremstillet af genanvendt husholdningsplast fra Danmark. Stolen fås med forskellige typer ben, bl.a. med egetræsben eller ben med hjul.

ILVA

Møbelkæden ILVA har bl.a. lanceret to sofaer, Holiday og Lavello, som begge er certificeret med Svanemærket. Sofaerne fås i forskellige størrelser og med flere kombinationsmuligheder, og det er muligt at vælge forskellige ben og betræk. Derudover har de bl.a. en Lavello-puf, som også er svanemærket.

Jensen

Alle senge fra Jensen er certificeret med Svanemærket. Du kan vælge mellem boksmadrassenge, kontinentalsenge og elevationssenge fra serierne Jensen Supreme Collection og Jensen Signature Collection.

Klarskov

Klarskovs højstole Ergoret og Panuline er certificeret med Svanemærket. Det samme er taburetterne under samme navne. Børnemøblerne er stabile og praktiske – og de passer lige så godt til institutionsbrug som i hjemmet.

Magnus Olesen

Den danske møbelvirksomhed Magnus Olesen A/S har flere møbler, der er certificeret med EU-Blomsten. Bl.a. stolene Freya Lounge med træsæde og træryg, Freya med træskal og Pause med træskal. Sortimentet omfatter også andre certificerede stole, bl.a. barstole, og et bord.

Montana Furniture

Montana Furniture har flere møbler med EU-Blomsten. Det drejer sig bl.a. om reolsystemerne Montana System, Montana Mini og Montana Panton Wire, skrivebordet Hilow og stolen Panton One.

Sebra

Den ikoniske, danske børneseng Juno-sengen blev designet af Viggo Einfeldt i 1940'erne, og i 2016 fik virksomheden Sebra retten til designklassikeren. Sebra har siden relanceret sengen under navnet Sebra-sengen. Sengen er certificeret med EU-Blomsten, og den kommer i forskellige farver, har justerbar sengebund og kan fungere som både tremme- og udtræksseng.

TAKT

TAKT har både stole, borde og en bænk, som er certificeret med EU-Blomsten. Stolesortimentet omfatter både spisebordsstole, loungestole og taburetter, og af borde findes der både sideborde og sofaborde. Møblerne fås i forskellige træsorter.