Guide til julen

Guide til julen

Tænd lys i mørket

I december tændes tusind julelys. Gader, stræder og træer bliver pyntet med fine lyskæder, kalenderlyset brænder langsomt ned mod den 24., og lysene i adventskransen tændes søndag efter søndag. Lys er uden tvivl en vigtig del af julehyggen, og det ville ikke være det samme uden. Her får du en række gode råd til dine december-lys.

6 tips til din julepynt

Julepynt er en vigtig del af julen, som bidrager til den hyggelige stemning. Det er hyggeligt at hænge pyntet op, og det er hyggeligt at lave det – og så er det let at blive fristet til at købe nyt, flot pynt, når butikkerne allerede i november begynder at sælge smukke julekugler og glimtende stjerner. Men hvis du gerne vil skære lidt ned på forbruget i år, er netop julepynt et godt sted at starte. Her får du bud på, hvordan du kan twiste din julepynt, så den bliver lidt grønnere.

Giv dig selv et pusterum

Det er vigtigt at passe godt på sig selv – hele året rundt. Men særligt i december, som for mange er en travl måned, kan der være ekstra brug for at minde sig selv om det. Få 10 råd til, hvordan du kan passe bedre på dig selv – også i en travl hverdag i december.

5 tips til årets juletræ

De fleste danskere betragter juletræet som en gammel tradition, men juletræsskikken har ændret sig mange gange, siden det første juletræ blev tændt i Danmark – og det vil den sandsynligvis fortsætte med. Hvis du vil sende juletræet i en mere bæredygtig retning i år, er der flere måder at gøre det på.

Gode råd til dit julekøkken

Julen er ikke bare hjerternes fest – den er i høj grad også mavernes fest. Vi køber, laver og spiser mad i lange baner. Og hvis du ikke bare vil glæde hjerterne og maverne, men også skåne miljøet, får du her et par gode råd til, hvordan du kan gøre det.