Mode og tekstil

Mode og tekstil

3 gode grunde til at købe kvalitetstøj

I Danmark køber vi tøj i store mængder – og vi smider store mængder tøj ud igen. Det har store konsekvenser for miljøet. Derfor er det en god idé at holde dig til dogmet om kvalitet frem for kvantitet, når du køber tøj.

Podcast om garderobeglæde, tøjtanker og modebranchens grønne omstilling

Johanne Stenstrup er modeblogger, foredragsholder og iværksætter – og nu har hun også lavet en podcast om tøj. I podcasten Bedre Mode belyser Johanne Stenstrup emner som garderobeglæde, følelser og fejlkøb, tøjindustriens samfundsansvar og tøjvask. Det gør hun gennem interviews med landets førende forskere på området.

Pieszak og Tomorrow Denim: Svanemærket skaber troværdighed

De danske fashionbrands Pieszak og Tomorrow Denim står i spidsen for en mere bæredygtig modeindustri. Svanemærket bidrager bl.a. med troværdighed og tryghed – både for de to brands og for deres kunder.

5 fordele ved at gå efter genbrugstøj

Det er ikke uden grund, at man siger, at genbrug er guld. Der er nemlig meget at spare og meget at vinde. Her får du 5 fordele ved at gå efter genbrugstøj.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.