Skønhed og pleje

Skønhed og pleje

Rudolph Care: Svanemærket med på mission om at ændre verden

Rudolph Care har spillet en vigtig rolle i at få bæredygtighed på dagsordenen i skønhedsbranchen. Læs historien bag Rudolph Care og om, hvordan Svanemærket både hjælper og udfordrer Rudolph Care.

3 tips til din makeup

Måske har du fuldstændig styr på, hvordan du lægger den perfekte makeup til både hverdag og fest, og hvordan du fremhæver dine kindben allerbedst. Men har du også styr på, hvad din makeup indeholder, og hvordan den påvirker din hud? Her får du 3 tips til din makeup.

Hvad er naturlig og økologisk pleje?

At finde de rigtige plejeprodukter kan være vanskeligt. Særligt, hvis du ikke bare går op i dit udseende, men også i din sundhed og miljøet. Her vælger nogle at gå efter produkter, der er ”naturlige” eller ”økologiske”. Men hvad betyder det egentlig, når et produkt bliver markedsført som naturligt eller økologisk? Det får du en kort forklaring på her.

Solråd og sommerglød

Solen er livgivende, varm og dejlig. Den kan give fregner, glød og godt humør. Men solen kan også være farlig. Her får du en guide til, hvordan du passer på din hud i solen.

Forstå forskellen på fysiske og kemiske filtre i solcreme

De fleste af os ved godt, at det er en god idé at bruge solcreme, når vi opholder os i solen. Men hvad skal vi vælge? Med fysisk eller kemisk filter? Det kan du læse mere om her.

Guide: Forkæl dig selv med hjemmespa

Som mor eller far kender du sikkert godt trangen til at forkæle dine børn. Måske kender du også tendensen til at skubbe forkælelse af dig selv til side, fordi der er så meget andet, der synes mere vigtigt for at få hverdagen til at hænge sammen. Men du er faktisk det vigtigste i dit barns liv. Derfor skal du også huske at forkæle dig selv. Her får du en guide til, hvordan du kan forkæle dig selv med en hjemmespa.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.