Skolestart

Skolestart

Inspiration til en sund frokost

Uden mad og drikke duer helten ikke. Det er ikke bare en gammel talemåde – det er også et vigtigt mantra for nutidens skolebørn. Her får du 5 tips til en sund frokost, så dit barn får energi til at lære alt det nye.

Klæd dit barn grønnere på

Stort set døgnet rundt er dit barns krop pakket ind i tøj. Og tøjet kan være en større kilde til kemikalier i dit barns liv, end du måske er opmærksom på. Her kan du se, hvordan du kan klæde dit barn grønnere på.

Læs også: Stort tema om børn

Som forælder har du stor indflydelse på dit barns liv – både nu og i fremtiden. På vores temaside om børn kan du bl.a. finde gode råd til legetøj, tøj, babypleje og børneværelse – samt gode idéer til at bruge naturen med dine børn. Læs mere her.

Giv dit barn en god nattesøvn

Søvn er vigtigt for alle mennesker i alle aldre. Og som forælder er det dit ansvar, at dit barn får en god nats søvn. Det har nemlig stor betydning for dit barns helbred, hukommelse og mentale overskud. Læs her, hvordan du giver dit barn en god nattesøvn.

Vil du have mere inspiration?

Mød os på Facebook, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og følge vores opslag med aktuelle temaer og tips til en grønnere hverdag. Du kan også få vores nyhedsbrev og blive opdateret om produktnyheder og andre gode historier.