15 tips til en mere miljømærket arbejdsplads

Mange danskere tilbringer ca. 25 % af alle ugens timer på arbejdspladsen – og forventer, at deres arbejdsplads tager et medansvar for miljø og klima. Derfor er det vigtigt, at virksomheden træffer gode valg, der øger medarbejdernes trivsel, sundhed og stolthed. Her kan du læse, hvordan Svanemærket og EU-Blomsten kan gøre en forskel for arbejdspladsens indeklima og for virksomhedens grønne profil – til glæde for virksomhedens ansatte og for miljøet.

15 tips til en mere miljømærket arbejdsplads

De fleste virksomheder går op i at skabe gode arbejdsforhold og en attraktiv arbejdsplads for deres medarbejdere, men der er med garanti stadig plads til forbedringer. Og det kan Svanemærket og EU-Blomsten måske hjælpe til med. 

Målet med miljømærkerne er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Derfor ser miljømærkerne på hele produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs - til gavn for mennesker, miljø, jordens ressourcer og din arbejdsplads. 

Her får du 15 tips til, hvordan din arbejdsplads ved hjælp af miljømærkerne kan være med til at skabe et bedre indeklima og en stærkere CSR-profil.