Hvorfor blive medlem

Det kan du bruge netværket til

Det er sund fornuft at stille miljøkrav til virksomhedens indkøb. Og med deltagelse i Miljømærkning Danmarks Netværk for Miljømærket Indkøb bliver det nemmere at gøre en forskel for miljøet. Herunder kan du læse hvorfor:

Det siger medlemmerne

If Skadesforsikring

”Som medlem af Netværk for Miljømærket Indkøb sender vi et tydeligt signal til leverandører og producenter om, at førende danske virksomheder efterspørger produkter, der er fremstillet under størst mulig hensyntagen til miljøet”, siger Bo Petersen, Nordisk indkøbs- og miljøansvarlig, If Skadeforsikring.

Dansk retursystem

”Dansk Retursystem er medlem af netværket, fordi vi anser Svanen og Blomsten som centrale pejlemærker for bæredygtige indkøb, som gør produktvalget nemt og gennemskueligt i indkøbssituationen. Netværket er med til at styrke vores indsats gennem erfaringsudvekslinger med andre virksomheder og hjælper til at fastholde indsatsen via obligatorisk rapportering”, siger Hanne Svenningsen, Miljøchef, Dansk Retursystem.

Rambøll

”Som aktivt deltager i netværket får vi mulighed for at følge udviklingen af miljømærkede produkter på tætteste hold – både i Danmark og i udlandet”, siger Helene Byskov Christiansen, FM Procurement Manager, Rambøll A/S.