If Skadesforsikring

”Som medlem af Netværk for Miljømærket Indkøb sender vi et tydeligt signal til leverandører og producenter om, at førende danske virksomheder efterspørger produkter, der er fremstillet under størst mulig hensyntagen til miljøet”, siger Bo Petersen, indkøbs- og miljøansvarlig, If Skadeforsikring.

If Skadesforsikring er medlem af Miljømærkning Danmarks netværk

Bo Petersen tilføjer ”Det er også vores klare indtryk, at medarbejderne sætter stor pris på de prioriteringer, vi foretager omkring miljømærkede og miljørigtige indkøb. For når vi prioriterer benhårdt på miljømærkerne, handler det også om sundhed. Vi ønsker produkter, der er så rene som overhovedet muligt – og som dermed er et godt valg for både miljø og medarbejdere. Vi modtager jævnligt anerkendelse for dette – særligt omkring brug af miljømærkede papir- og hygiejneprodukter samt økologiske fødevarer. Min opfattelse er, at medarbejderne er stolte over, at deres arbejdsplads tør tage et valg”

If Skadeforsikring har været medlem af Netværket for Miljømærkede Indkøb i 6 år. I 2012 var If Skadesforsikring med til at starte netværket op i Danmark, hvor de trådte ind som medlem nr. 1. 

Læs mere om If Skadeforsinkring og bliv klogere på deres indkøbspolitik: