Nyhedsbrev

Miljømærkning Danmark har to forskellige nyhedsbreve: Et rettet mod forbrugere og et andet rettet mod private og offentlige virksomheder.

Nyhedsbrev

I det forbrugerrettede nyhedsbrev kan du bl.a. læse om nye produkter, der er blevet miljømærket – og få inspiration til, hvordan du med Svanemærket og EU-Blomsten kan skåne natur og miljø – og passe på dig selv og dine nærmeste.

I det virksomhedsrettede nyhedsbrev kan du læse nyheder om miljømærkede produkter, licenser, miljømærkede indkøb, relevante arrangementer og aktiviteter. Derudover sætter vi i hvert nyhedsbrev fokus på et særligt emne, som bliver belyst fra flere vinkler. 

*BETINGELSER OG VILKÅR 

Ved tilmelding af nyhedsbrev hos Miljømærkning Danmark accepterer du, at vi må udsende nyheder til den oplyste e-mailadresse baseret på dine præferencer. 

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrev fra Miljømærkning Danmark, kan du til enhver tid ændre dine præferencer ved at klikke på ”Afmeld vores nyhedsbreve” i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til redaktionen@ecolabel.dk

Miljømærkning Danmark benytter dataene til markedsføringsmæssige formål. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart. Du kan læse mere herom i vores privatlivspolitik.

Vil du læse vores seneste nyhedsbrev?

Forbrugere Private og offentlige virksomheder
Nyhedsbrev
Nyhedsbrev