Privatlivspolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt.   Miljømærkning Danmark har forpligtet sig til at sikre dit privatlivs fred online. Derfor har vi vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler data.

Privatlivspolitik_ecolabel

Ejer- og kontaktoplysninger
Hjemmesiden er ejet og drives af:

Miljømærkning Danmark
Fonden Dansk Standard
Göteborg plads 1
DK-2150 Nordhavn
Telefon +45 72 30 04 50
info@ecolabel.dk

Personoplysninger
Personoplysninger er information, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, kontakter os per telefon eller e-mail, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker fx hvis du tilmelder dig et arrangement, skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev, rekvirerer informationsmaterialer, udfylder en kontaktformular, indsender et høringssvar eller i øvrigt gør brug af vores online services.

Personlige oplysninger, som du selv indtaster via hjemmesiden, kan fx være navn, telefonnummer, nyhedsbrevsinteresser, fagområde eller e-mail. Hvis det er obligatorisk at udfylde for at kunne fortsætte, vil det være markeret med en * (stjerne). 
Vi beder kun om de oplysninger, som er relevante for din henvendelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke bliver hændeligt eller ulovligt slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Vi anvender persondata for at behandle din anmodning, gøre vores services bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er relevant for at kunne servicere din henvendelse eller hvor lovgivningen kræver arkivering. Derefter slettes dine persondata.

Videregivelse af oplysninger
Persondata bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil.

Dine rettigheder
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret på dig og du kan til enhver tid få de opbevarede persondata berigtiget eller gøre indsigelse mod, at de anvendes. Vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, som du til enhver tid ret til at ændre eller tilbagekalde. Du har desuden ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig og som vi efter lovgivningen ikke er pålagt at skulle gemme. Endelig har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet). Skriv til os på gdpr@ecolabel.dk, hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder.

Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Cookies