Sådan modererer vi på Facebook og Instagram

Hos Miljømærkning Danmark ønsker vi en god tone og dialog på vores sociale medier. Her er de principper, vi modererer vores sociale medier efter.

Sådan modererer vi på Facebook og Instagram
Debat og dialog på Facebook og Instagram

Vi opdaterer vores Facebook- og Instagram-profil et par gange om ugen med forskellige opslag, der bl.a. har til formål at informere forbrugere om miljømærkerne Svanemærket og EU-Blomsten samt inspirere til en mere bæredygtig livsstil generelt. Begge profiler bliver dagligt overvåget af Miljømærkning Danmarks kommunikationsmedarbejdere.

På både Facebook og Instagram læner vi os op ad Facebooks fællesskabsregler. Dem kan du læse her.

Disse principper modererer vi efter

Facebook og Instagram giver mulighed for, at alle kan deltage i debatten, og kommentarfelter kan give anledning til spændende diskussioner og deling af gode råd og idéer. Man behøver naturligvis ikke være enig med os for at få lov at udtrykke sin mening på vores platforme, så længe det foregår i en god og ordentlig tone, så der fortsat er rum til, at alle har lyst til at være med. Derfor modererer vi vores Facebook- og Instagram-profil efter følgende principper:

  • Hvis en bruger benytter grimt og grænseoverskridende sprog, vil vedkommendes kommentar eller indlæg i første omgang blive skjult eller slettet. Sker det gentagne gange, forbeholder vi os retten til at blokere brugeren fra vores platforme.
  • Hvis en bruger deler det samme indhold flere gange i træk, kan det betragtes som spam (fx hvis en bruger skriver den samme ene kommentar 10 gange til et opslag). I så fald vil vi slette eller skjule kommentarerne. Sker det gentagne gange, forbeholder vi os retten til at blokere brugeren fra vores platforme.
  • Hvis en bruger vil kommentere på vores sider eller dele indlæg, skal dette gøres fra en ægte profil, hvor man har brugt sit eget, rigtige navn. Støder vi på kommentarer eller indlæg fra falske profiler, vil disse blive slettet.
  • Hvis en bruger kommer med grove trusler mod sidens indehaver eller andre brugere, vil vedkommende blive anmeldt til de relevante myndigheder.

Brugere, der føler sig uretmæssigt behandlet ifm. sletning af kommentar/indlæg eller evt. blokering fra side, kan skrive til info@ecolabel.dk.

Følg os på Facebook og Instagram.