EU-Blomsten

Her finder du alle de versioner af EU-Blomst logoet, som du kan anvende på dit blomstmærkede produkt eller i markedsføring af produktet. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål om brugen af logoet.

Før du anvender EU-Blomsten anbefaler vi, at du læser de generelle retningslinjer for at anvende EU-Blomsten. I retningslinjerne er der samlet en række eksempler på, hvordan du skal anvende logoerne og hvordan du ikke må anvende dem. Vær særligt opmærksom på transparente logoer på farvede baggrunde.

Retningslinjer for EU-Blomsten


 Filer  Mulighed for at downloade
 EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format Download logoet for EU-Blomsten i farver:

 EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format Download loget for EU-Blomsten i hvid/sort:

 EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format Download logoet for EU-Blomsten i sort/hvid:
 EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format
Download tekstboks til licensnummer for EU-Blomsten: EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format Download tekstboks til kriterier for EU-Blomsten:

 EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format Download tekstboks til campingpladser for EU-Blomsten:

EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format
Download tekstboks til overnatningssted for EU-Blomsten:

 EU-Blomsten er en af Danmarks to officielle miljømærker - find logo her i PNG-format Engelsk version - EU-Ecolabel:

OBS! Vær opmærksom på at at EU-Blomsten logo også findes på tysk. Ved interesse herfor - kontakt venligst info@ecolabel.dk