Svanen er en styrke i forhold til CSR

CSR  Berendsen er den første landsdækkende vaskeriservice, som tilbyder svanemærket vaskeservice på samtlige deres vaskerier.

Berendsen er den første landsdækkende vaskeriservice, som tilbyder svanemærket vaskeservice på samtlige deres vaskerier.

"Berendsen ser Svanen som et stærkt brand i markedsføringen af vores virksomhed. jo mere vi kan skille os ud, jo mere synlige er vi i markedet.
Der er ingen tvivl om, at Svanen har betydning, når vi forhandler med vores kunder. især i forhold til de lidt større kunder, der arbejder med CSR, miljø og sundhed. men også til de lidt mindre kunder, hvor det er de nære ting, som f.eks. at nedsætte risikoen for allergiske reaktioner eller eksem hos medarbejderne, der har betydning.

Miljømæssigt har Svanen haft størst betydning for os på kemisiden. Selvom vi i mange år har arbejdet på at nedsætte brugen af miljø- og sundhedsskadelige stoffer i vaskekemien, viste det sig - næsten til vores store skuffelse - at der alligevel skulle en del ændringer til, før vi kunne blive svanemærket. De ændringer, vi har foretaget i vores vaskekemi, kommer både det eksterne miljø, vores kunder og vores medarbejdere til gode.

Berendsens kunder skal have klar besked om det produkt, de køber fra os. Svanen giver den klare besked på miljø- og sundhedsområdet."

Gitte Tuesen, Miljø- og arbejdsmiljøchef hos Berensen Textil Service A/S