Svanemærket har øget vores salg betydeligt

Moelven   har som de første i Danmark fået byggematerialer til terrasser og facader svanemærket. ThermoWood er et miljørigtigt alternativ til trykimprægneret træ.

Moelven

"Markedet er i dag fyldt med svanemærkede produkter, derfor har det været naturligt for os at overføre Svanemærket til vores ThermoWood. Flere i branchen advarede os og mente, at det udelukkende ville blive en udgift. Men faktisk har det haft den stik modsatte effekt.

Svanemærket har nemlig øget vores salg betydeligt - det er simpelthen blevet nemmere for os at sælge træ. Vi har ikke sat prisen op på vores produkt, men har i stedet valgt at tilføje miljømærkningen som en ekstra værdi. Det har på mange måder styrket vores markedsposition.

Uanset om det er hr. og fru Danmark eller de mere professionelle, som f.eks. arkitekter, der skal bruge træ, vælger de oftest vores produkt, fordi det har de egenskaber, som miljømærkningen kræver. For ThermoWood, som er holdbart træ til udendørs brug, betyder det bl.a. at produktionen foregår helt uden brug af tungmetaller eller biocider, der kan ophobe sig i naturen. Vores kunder kender Svanen fra andre produkter i hverdagen - og så er det bare helt perfekt, at de også kan bygge en terasse, der lever op til Svanens krav."

Thomas Lindner Nielsen, Produktchef hos Moelven Danmark A/S