Interview: 3 hurtige om Svanemærket til 5E Byg A/S

”Forretningsmæssigt er det et stort plus, at vi nu kan skrive svanemærket byggeri på cv´et. Vi vil altid gerne udvikle os og være på forkant i forhold til vores konkurrenter”, fortæller Flemming Blom Kjærgaard, projektchef hos 5E Byg, som også forventer at vi vil se mere svanemærket byggeri i fremtiden. Som certificeringsordning oplever han Svanemærket som det, flest mennesker kender og forbinder med et miljømæssigt kvalitetsstempel.

Flemming Blom Kjærgaard fra 5E Byg A/S

Interview med Flemming Blom Kjærgaard, projektchef hos 5E Byg A/S

1. Hvorfor har I valgt at svanemærke byggeriet? 

Det var et ønske fra vores bygherre, AP Pension, men vi tror også, at det er noget, der kommer mere af i fremtiden. Som virksomhed vil vi derfor også gerne udvikle noget ”know-how”, så vi kan tilbyde svanemærket byggeri som en fast del af ”paletten” til fremtidige bygherrer. 

2. Hvad er jeres udbytte ved at have certificeret byggeriet – hvilke fordele har I opnået? 

Forretningsmæssigt er det et stort plus, at vi nu kan skrive svanemærket byggeri på cv´et. Vi vil altid gerne udvikle os og være på forkant i forhold til vores konkurrenter. Derudover synes jeg, at det i byggeperioden er en ekstra kvalitetssikring, at Svanemærkets krav fungerer som et styringsredskab, og at der er en tredjepart, der godkender både materialevalg og de krav der er til byggeprocessen. Det giver god mening at arbejde på den måde. 

3. Hvordan ser du fremtiden for svanemærket byggeri?

Jeg tror helt sikkert, at vi vil se mere svanemærket byggeri i fremtiden. Der findes godt nok andre certificeringsordninger, men jeg har indtryk af, at Svanemærket er det, som flest mennesker kender og forbinder med et miljømæssigt kvalitetsstempel.

Svanemærket byggeri af 5E Byg A/S

  • ØB49
Overvejer I at svanemærke jeres næste byggeri?

Læs mere om, hvad der kendetegner svanemærket byggeri, få gode råd til, hvordan I kommer i gang med svanemærket byggeri eller kontakt os direkte. I kan desuden læse flere cases om svanemærkede byggerier her.

Læs mere  Kom godt i gang med svanemærket byggeri  Grøn knap med hvid tekst - Kontakt Svanemærket